dissabte, 27 de setembre del 2008

La fi de l'estiu

La nit del 19 de setembre va començar la tardor. Acompanyats del Toni i el Rober (de visita a Paris i encara sense la Montse), entro al pis i... quina caloooooor!!!! Si, la calefaccio ja esta encesa... i no es pot regular... (- -)! Aixo es deu a que al mati normalment la ciutat esta per sota dels 10° i durant el dia j ja no pugem dels 20.

Un cop superada la primera nit calurosa i amb l'arribada de la Montse ja vam començar a voltar per Paris (sense pluja!)


La llastima d'aquests viatges llampec es que sempre es va amb una mica de presses per poder veure el maxim de coses, pero encara i aixo vam poder fer algunes coses: viatge llampec a Estonia (alguns arribaven d'alla no fa gaire :) ), menjar una fondue de carn i raclette, cantar un amparito per la Rue des arts, comprar llibres a 20 centims, pujar al metro quan esta a punt de marxar i just baixar mentre es tanquen les portes i veiem que ens haviem equivocat, menjar unes patatxueles i cacahuets a la vora del riu mentre 2 tios destrossen (per no dir toquen) una guitarra i altres coses menys interessants (Notre-Dame, el Sagrat Cor, la torre "Iffiel" i altres coses que acostumen a estar sempre per Paris)



I t'aixeques i ja es dilluns, uns han agafat un taxi a les 5 del mati i l'altra es troba amb una de les coses tipiques de Paris: no es un home que ha anat a comprar el pa i el diari, no, ni tampoc la pluja matutina, sino la vaga de trens! Finalment sembla ser que els 3 van agafar be l'avio i van tornar a Tarragona/Calafell/L'Espluga sense problemes. I torno a estar solet per aqui, pero aquest cop amb una mica mes de companyia a l'estudi: no parla gaire, pero dona alegria tenir-lo pel pis: un teclat!! (els frikis que hagin pensat en un teclat d'ordinador, que hi posin tecles blanques i negres) Si la sort va per "cupos", jo ja he gastat tota la d'aquest any i la de l'any vinent. Sembla ser que el meu jefe, que te un piano a casa i toca una mica de jazz el tenia al traster i no sabia que fer-ne'n. Aixi que em va dir si el volia i apa, ara no em cap res mes al pis!



Be, el proper post sera pel principi de curs, que s'aventura ben animat!!