dissabte, 27 de setembre del 2008

L'inici de curs

El curs i la ciutat es desperten despres de l'estiu. Sembla que aquest es el moment que un espera quan marxa a una nova ciutat: començar a "fer coses". Un cop ja assentat a la feina, la cosa es queda una mica curta i hi ha ganes de coneixer mes gent i moure's en altres ambients. Durant tot l'estiu he pensat que no havia tingut sort en arribar el mes de maig, ja que tot acabava i que faltaven 4 mesos per començar amb tot plegat: coral, frances, basquet.... Pero ara veig que en realitat es millor aixi: ara comprenc gairebe tot el que em diuen i puc establir una conversa "estandard" amb algu que encara no conec. Aixo pot semblar una tonteria, pero no us podeu imaginar (be, segurament molts si) el paper que pren la comunicacio en un lloc on no coneixes gairebe ningu.

El dijous passat va ser la jornada de "rentrée" al cor du COGE (Choeurs et Orchestres des Grandes Ecoles) on ens van presentar el programa de tot l'any. Pels coraleros interessats, ja us dic que repeteixo repertori:
  • 4-5 Desembre: PSalm 42 Mendelsoohn, aquell del "wie der hiiiiiiirsch schreit i tal"
  • 20 i algo de març: Requiem de Fauré
  • Juny, encara per decidir
Tambe m'hagues agradat fer alguna cosa nova, pero aixo podre comparar com sona la mateixa obra en dos cors(i no haver d'estudiar-me el repertori i centrar-me en l'aspecte "social" del cor :p) Per cert, la coral esta superorganitzada, amb responsabilitats ben definides i fan moltes coses malgrat ser un cor on la gent esta com a molt 3 o 4 anys (ejem... ui quina tos...)



Be, dilluns sera el primer assaig i dimarts el test de nivell de la EOI, que començara dijous!! En fi, que espera un primera setmana plena d'emocions (i de viatges en metro...) A veure si aprofito i acabo el llibre que tinc ara (si, el que no ha aconseguit ningu ho ha aconseguit el metro en 2 mesos: ara llegeixo...)